Rijschool Almere Buiten

Onze rijschool Almere is gevestigd op de rand Almere Buiten en Almere Stad op de Mirostraat 35. U kunt bij ons terecht voor zowel autorijlessen als motorrijlessen.

Spoedcursus rijbewijs Almere

Emigreert u op korte termijn, of is er een andere reden dat u graag snel uw rijbewijs B wilt halen? Dan kunt u bij onze rijschool terecht voor een spoedcursus. U leert daarbij alle zaken die u bij ‘normaal’ autorijden ook leert. Van inparkeren tot invoegen, en van schakelen tot bijzondere verrichtingen met hellingproef. Uiteraard komen het keren en de bochtjes achteruit in smalle straten ook uitgebreid aan bod. Zo bent u ervan verzekerd dat u na het behalen van uw autorijbewijs veilig de weg op kan.

Voor wie is de spoedcursus rijbewijs in Almere Buiten?

Het is niet genoeg om alleen snel af te willen rijden. Wil je bij ons een spoedcursus volgen, dan is het belangrijk dat je van tevoren al geslaagd bent voor je theorie examen en dus in het bezit bent van het theoriecertificaat auto. Je kunt dit theorie certificaat overigens ruim van tevoren behalen, want het is tegenwoordig maar liefst anderhalf jaar geldig.

Om de kans op slagen voor je rijbewijs te vergroten doen we vooraf een intest. We kijken daarbij hoe snel je dingen oppakt en of je meerdere uren achter elkaar je aandacht bij de rijles kunt houden. Kom je door onze intest, dan kan je op korte termijn beginnen met je spoedcursus rijbewijs B.

Meer informatie over onze rijschool in Almere Buiten:

Rijschool Almere Buiten aanbieding

Rijschool Motion heeft regelmatig een goedkope aanbieding van een compleet rijlespakket. Zowel voor spoedcursus als rijlespakketten. Ook voor de losse rijlessen hebben we regelmatig scherpe aanbiedingen. Bekijk onze rijlespakketten voor een aanbieding op maat.

Wat zit er in een rijles pakket?

Een rijbewijs halen is al duur genoeg, dus je wilt wel waar voor je geld krijgen. Bij Rijschool Motion hoef je je daar geen zorgen over te maken. Al onze rijlespakketten zijn compleet. Dat houdt in dat je niet alleen de rijlessen krijgt, maar ook een tussentijdse toets, een gratis rijles voor je praktijkexamen, een eigen verklaring, en het rijexamen bij het CBR zelf. Met een rijlespakket bij onze rijschool hoef je je verder dus nergens meer zorgen over te maken.

Afhankelijk van het rijlespakket dat je kiest gelden er ook nog vele extra’s. Je rijinstructeur kan je daar alles over vertellen.

De beste rijschool van Almere Buiten

Onze rijinstructeurs leren je stap voor stap autorijden. Eerst kijken en sturen, dan de pedalen erbij en leren schakelen. Wanneer je het autorijden helemaal eigen hebt gemaakt leren we je de fijne kneepjes bij van het goed spiegelen. Ook een theoriecursus kan je bij ons volgen. Bij de theoriecursus voor autorijbewijs krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt voor het theorie examen bij het CBR.

Wanneer kan ik lessen?

Bij Rijschool Motion zijn we erg flexibel. Dat betekent dat we altijd samen met de cursist kijken wanneer het beste uitkomt. Omdat we lessen in blokken van 2 uur zorgen we altijd dat je zo min mogelijk te maken hebt met het ophalen en wegbrengen van andere leerlingen.

Bovendien vinden de lessen plaats in het examengebied in ’t Gooi. Wanneer je les maar 1 uur zou duren, zou je dus ook een hoop tijd kwijt zijn om daar te komen.

Natuurlijk vergroot je de kans op slagen voor je autorijbewijs door zoveel mogelijk te rijden in je examengebied. Rijlessen in blokken van 2 uur zijn dus veel verstandiger. Zo haal je volgens ons altijd het maximale uit je rijles.

Een losse autorijles

Kies je niet voor een rijles pakket, maar voor een losse rijlessen, dan is het toch belangrijk om regelmatig te blijven lessen. Want wist je dat je 15 minuten nodig hebt om op het oude niveau te komen als je 1 week niet geen autorijlessen volgt? Wanneer je dus elke week, minimaal 1 keer per week een rijles neemt heb je hier geen last van.

Waarom kiezen voor onze rijschool in Almere Buiten?

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een rijschool. Het is belangrijk dat je een ‘klik’ hebt met de instructeur, en hij moet je ook wat kunnen leren. Dus wat maakt ons als rijschool nu zo bijzonder?

  • hoog slagingspercentage
  • scherpe tarieven
  • betalen in termijnen mogelijk
  • persoonlijke aanpak
  • begeleiding bij faal- en rijangst
  • een rijschool met veel ervaring
  • lespakketten op maat
  • proeflessen mogelijk