Over ons

Rijles zoals jij dat wil! In de regio’s Almere, Amsterdam, Gooi en Vechtstreek.
Rijschool Motion is sinds 2010 gevestigd in Almere en staat voor een goede sfeer en persoonlijke aanpak. Een prettige relatie tussen cursist en rijinstructeur staat bij Rijschool Motion hoog in het vaandel. Dit leidt tot het beste rijgedrag. Bij onze rijschool in Almere is er plezier tijdens de les, maar rijles is ook een serieuze zaak. Ontspannen leren rijden is noodzakelijk voor de slagingskansen van de leerlingen. Naast auto rijles geven wij ook motorrijles in Almere.

Rijinstructeur Marco Possemis
De enthousiaste Marco Possemis is jouw instructeur. Na vele jaren ervaring als rijinstructeur in Almere en veel geslaagde cursisten, is hij in staat het juiste rijlesprogramma op maat samen te stellen, voor jong en oud. Veilig en snel afrijden op een prettige manier. Tijdens de rijlessen helpt hij cursisten door nuttige adviezen te geven en technieken aan te leren. U kunt telefonisch contact met hem opnemen, maar ook via onze contactpagina.

”In het begin gaan we kennis maken met de auto, het verkeer, alle handelingen en elkaar. Dan hebben we tijd voor lol. De cursist voelt zich comfortabel. Dat vind ik belangrijk. Naarmate het examen dichterbij komt, word ik strikter. Het blijft gezellig, maar rijden is veel oefenen, veel herhalen en behoeft concentratie. Stap voor stap en in eigen tempo rijles in Almere, Amsterdam, Gooi en Vechtstreek. Samen gaan we door de lesinstructies en oefeningen heen. Zó zorg ik ervoor dat cursisten goed en snel slagen!”

Theorie-examentraining
Naast het geven van rijles in Almere, Amsterdam, Gooi en Vechtsreek helpt Marco ook bij het voorbereiden van het theorie-examen. Theorie-examentraining in Almere verhoogt de kans in het snel behalen van het theorie-examen.

Rijschool Motion Almere is lid van Stichting Rijschool Belang (SRB).